Klímaszerelés, klímaszerelő

Klímaszerelés cégünknél általában helyszíni felméréssel kezdődik. Helyszíni felmérés során javaslatokat tudunk tenni, beltéri illetve kültéri egység elhelyezésére, cseppvíz elvezetésére és betáp hálózat kiépítésére. Ezek után tudunk pontos árat adni a klímaszerelés kivitelezésére. Helyszínen javasolni tudunk megfelelő hűtő illetve fűtőteljesítményű klímakészüléket több márkból. Cégünk főleg a márkás klímakészülékeket javasolják, melyeknek megbízható szervízháttere van.

Klímaszerelés ára 38000 Ft+ÁFA(bruttó 48260 Ft) összegtől kezdődik, mely magába foglalja a kiszállást, az összes szükséges anyagköltséget 2 fm-es hűtőköri csőtávolság esetén. Többletcsövezés ára 3500 Ft+ÁFA(bruttó 4445 Ft)

Klímaszerelés előtt kérjük ügyfeleinket, hogy az értéktárgyakat pakolják el a klímaszerelés területe körül. Klíma szerelés minimális kosszal jár, mely kollégáink ipari porszívót használnak faláttöréseknél és egyéb fúrásoknál. A hűtőköri vezetékeket a cseppvízzel és kommunikációs kábelekkel együtt esztétikus kábelcsatornában vagy fali horonyba építjük. Klíma kábelcsatornáink 65*50-es méretűek és legömbölyített sarkúak. A klíma beltéri egységét a mennyezettől 5-10 cm lejjebb kell felszerelni, hogy az oldalfali beltéri egység magára tudja szívni a helység levegőjét. A beltéri egység felszerelése után jön a hűtőköri hálózat összecsövezése, mely vegytiszta rézcsővel, vagy alumínium csővel történhet, mely párazáró szigeteléssel van körbevonva. Kültéri egység felszerelés a következő lépés klímaszerelés során. A kültéri egységet klímatartó konzolra és rezgéscsillapító gumibakra tesszük oldalfalon. Erkélyeken, teraszokon, műanyag talpakat használunk, hogy később könnyen tisztítható legyen a kültéri egység alatt is. Megfelelő hűtőköri csövezés után a csőhálózat vákuumozására van szükség, mely után klíma hűtőközeggel töltjük fel a rendszer. Ezután kezdődik a klímaszerelés utolsó fázisa, a próbaüzem, amikor kollégáink mérőműszereikkel méréseket végeznek, hogy megfelelő adatokkal működik-e a klíma rendszer.

Néhány kép klímaszerelés során használt szerszámainkról, anyagainkról:

Klímaszerelés, klímaszerelő

Klímaszerelés befejezése után kollégáink megmutatják megrendelőinknek a klímaberendezés helyes használatát és a távirányító funkcióit. Általában a klímaszerelés 4 órát vesz igénybe, de minden helyszínen más és más körülményekkel találkoznak kollégáink.

Látogasson el webáruházunkban és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő klímát! Ha bármilyen kérdése lenne, akkor bátran keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Klíma karbantartás

Klíma karbantartás kiszállással bruttó 7490 Ft, de csak május 15-ig...

Megtekintés!

Klímaszerelés

Klímaszerelés ára bruttó 48260 Ft összegtől kezdődik...

Megtekintés!

Klíma webáruház

Kérem tekintse meg Ön is legújabb termékeinket...

Megtekintés!